Bierproeverij – masterclass

Hoe smaakt bier dat is blootgesteld aan licht?
Mijn bier ruikt naar dennenhout! Is dit afkomstig van de mout, de hop, of de gist?

Een spoedcursus in bier proeven! Leer 10 belangrijke smaakcomponenten van bier te herkennen. Na afloop weet je hoe deze smaken zich vormen in bier, door de keuze van ingrediënten en brouwmethoden. De sessie wordt afgesloten met een blindproeftest, waarbij je je smaakvermogen op de proef stelt! Zeer geschikt voor hobby- of beroepsbrouwers, horecaprofessionals en bierliefhebbers.

  • Leer over de oorsprong van specifieke smaakcomponenten in bier
  • Verbeter je proefskills
  • 60 minuten begeleide proeverij
  • 30 minuten training en blindproeven
  • 11 glaasjes bier

Neem contact op met Sietze voor een vrijblijvende offerte. Vermeld het aantal personen, het type drank (bier/wijn/whisky), en het type proeverij (introductie/masterclass). Als je een specifieke locatie in gedachten hebt, geef dat dan ook aan.