Wijnproeverij – masterclass

Hoe komt het dat Sauvignon Blanc naar groene paprika ruikt?
Welke smaaknuances zijn het gevolg van vatrijping?

Hoe ruikt nou eigenlijk een wijn met ‘kurk’?

Een spoedcursus in wijn proeven! Leer 10 belangrijke smaakcomponenten in wijn te herkennen. Je wordt uitgelegd hoe deze smaken gerelateerd zijn aan druivenrassen en productietechnieken. De sessie wordt afgesloten met een blindproeftest, waarbij je je smaakvermogen op de proef stelt!

  • Leer over de oorsprong van specifieke smaakcomponenten in wijn
  • Verbeter je proefskills
  • 60 minuten begeleide proeverij
  • 30 minuten training en blind proeven
  • 11 glaasjes wijn

Neem contact op met Sietze voor een vrijblijvende offerte. Vermeld het aantal personen, het type drank (bier/wijn/whisky), en het type proeverij (introductie/masterclass). Als je een specifieke locatie in gedachten hebt, geef dat dan ook aan.